Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket. Twee ervaringsdeskundigen delen hun verhaal: waarom ze zijn overgestapt naar het onderwijs, hoe hun oriëntatieproces eruitzag en waar ze nu terecht zijn gekomen. Een van de adviseurs van het Onderwijsloket stelt vragen, maar ook jij kunt je vragen stellen via een live chat!

Over het webevent

Tijdens onze webevents kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!

Ieder webevent nodigen we weer andere ervaringsdeskundigen uit, uit de verschillende sectoren (primair onderwijs, voortgezet onderwijs en/of mbo). We bespreken de algemene vragen die je hebt als je wilt overstappen naar het onderwijs, maar de gastsprekers vertellen ook over de afwegingen die in het bijzonder gelden voor hun sector. Heb je al een specifieke voorkeur voor een sector? Dan kun je ervoor kiezen om een webevent te kiezen met een ervaringsdeskundige uit jouw sector.

 

Kijk verder onder aan deze pagina voor het overzicht van alle data en om je aan te melden voor een van de webevents.

 

De data in 2022:

DATUMTIJDERVARINGSDESKUNDIGEN UIT HET…AANMELDEN
Woensdag 31 augustus 202219.30 uur – 20.30 uurprimair onderwijs en voortgezet onderwijs
Maandag 26 september 202219.30 uur – 20.30 uurvoortgezet onderwijs en mbo
Donderdag 27 oktober 202219.30 uur – 20.30 uurprimair onderwijs en mbo
Dinsdag 29 november 202219.30 uur – 20.30 uurprimair onderwijs en voortgezet onderwijs
Maandag 19 december 202219.30 uur – 20.30 uurvoortgezet onderwijs en mbo

Aanmelden

Wil jij graag aanwezig zijn bij een van deze webevents? Deelname is gratis en al jouw vragen zijn van harte welkom tijdens dit interactieve webevent!