Ontwikkel jezelf als persoon en professional

De mensen die het onderwijs vormgeven, bepalen voor het grootste gedeelte de kwaliteit van het onderwijs. Heb jij als leraar zin in jouw werk en sta je met passie en inzet voor de klas? Heb of ben jij een schoolleider die met plezier het team motiveert? Dat is wat leerlingen nodig hebben en wat leraren, schoolleiders en bestuurders graag willen.

Je wil vitaal blijven en jezelf verder ontwikkelen als professional. Soms gaat het werk niet meer zo vanzelf als eerst. Je kunt dan kiezen voor een regulier traject, bestaande uit vier gesprekken van 1,5 uur. Je kunt ook kiezen voor beeldcoaching. Deze vorm past vooral bij vragen over de interactie van de leerkracht met de leerlingen. Bij beeldcoaching word jij gefilmd in de klas. Een beeldcoach komt drie keer 20 minuten in de klas filmen. Jij ontvangt de beelden. Samen met de beeldcoach bekijk en bespreek je de beelden die jij aandraagt. Hier halen jullie de werkpunten uit. 

Door wie: een professionele coach met onderwijservaring, Marnix Onderwijscentrum
Voor wie: ervaren leerkrachten en schoolleiders
Wanneer:  je plant afspraken in onderling overleg, in 2024
Waar: Op jouw school- of werklocatie of op Hogeschool Inholland Dordrecht

aanmelden

 

Bij aanmelding rekenen we wel op jouw komst en reserveren we jouw plek. Op het laatste moment afmelden of niet verschijnen is ongepast.