Schoolleider, zorg voor meer vitaliteit onder jouw collega’s

Ben je op zoek naar meer vitaliteit en wil je leren hoe je dit kunt bereiken? Doe dan mee aan onze inspirerende workshop “Regie op Vitaliteit” In deze interactieve workshop ontdek je waar jouw levenskracht vandaan komt en krijg je praktische handvatten mee om deze methoden binnen je team te introduceren als gespreksinstrument. Het geeft je een bredere kijk op (positieve) gezondheid zodat je meer vitaliteit ervaart. 
 
Je onderzoekt waar je écht energie van krijgt en wat maakt dat je in een ‘flow’ lekker aan het werk bent, je krijgt inzicht in wat jouw levenskracht geeft en het helpt je om een vitaler leven te leiden. 
 
De workshop is opgebouwd uit een algemeen deel met een theoretisch kader over vitaliteit en een deel waarin Positieve Gezondheid centraal staat. Aan de hand van verschillende instrumenten word je bewust van hoe je voor jezelf een stap(je) kunnen zetten op weg naar een vitaler gevoel en hoe je jouw team hierin meekrijgt. 

Door wie: Vf/Pf
Voor wie: schoolleiders
Wanneer: 4 oktober 2024 van 14.30 tot 16.30 uur
Waar: Hogeschool Inholland Dordrecht

Uiterlijk 2 weken vooraf aanmelden.

aanmelden

 

Bij aanmelding rekenen we wel op jouw komst en reserveren we jouw plek. Op het laatste moment afmelden of niet verschijnen is ongepast.